Despre Maxi Lift

Firma noastra MAXI LIFT, infiintata in 2012 a castigat in scurt timp incredere si garantie. Datorita capacitatii tehnice si eficienta propriilor utilaje si a personalului calificat, activitatea firmei a crescut an de an.

Dispunem de utilaje speciale ce satisfac orice cerinta a pietei, oferind o gama vasta de servicii calificate in manipularea utilajelor cu stivuitoare, macarale de interior, role electrice, cricuri, remorci si platforme.

MAXI LIFT are ca obiectiv principal prestarea serviciilor la un inalt nivel calitativ si o prioritate in materie de siguranta si respect fata de mediu.

MUTARI  INDUSTRIALE

Pe langa experienta acumulata de-a lungul anilor, MAXI LIFT mai are in dotare echipamente specifice, capabile sa satisfaca orice exigenta, necesara la diverse activitati: mutari industiale, relocari utilaje, mutari echipamente, linii de productie, prese, masini de injectat, masini de turnare, strunguri etc.

Datorita utilajelor noastre putem efectua ridicari de sarcini grele si manipulari in spatii restranse.

Toate operatiunile de mutare, relocare, incarcare, descarcare, manipulare si transport sunt executate de personalul nostru, calificat, autorizat si instruit.

AUTOMACARALE,  STIVUITOARE,

Cu MAXI LIFT aveti la dispozitie utilaje eficiente, lucrarile realizandu-se in timpi rezonabili.

Dispunem de macara compacta capacitate 90 tone cu bratul scurt, macara pe platforma, stivuitoare cu capacitate de 8 tone.

Toate mijloacele folosite pot sa ajunga in cel mai scurt timp la destinatie, acesta fiind un factor important pentru optimizarea costurilor.

MANIPULARI  UTILAJE

Punand in prim plan siguranta personalului nostru si a celor din jur, societatea noastra a achizitionat sisteme de role cu radiocomanda, personalul actionand de la distanta sigura manipularea utilajului, nefiind nevoie de alte  mijloace.

Sistem role capacitate 50 tone

Sistem de role capacitate 100 tone

DESCOPERITI CATEVA DINTRE PROIECTELE NOASTRE

CONTACTATI-NE!

MAXI LIFT SRL

Telefon: +40 723 480 156
Adresa: Str. Uzinelor nr. 4, Oradea, Jud. Bihor, România
E-mail: office@maxilift.ro

Trimiteti-ne un mesaj, iar un reprezentant Maxi Lift va va contacta in cel mai scurt timp.

UNDE NE GASITI?